Igår innan kräftskivan hamnade jag i en ”klädsituation” som alltid är lika jobbig, men tror att alla har varit med om det någon gång. Skriv gärna i sånna fall! :)
Man ska iväg, och har ingen aning om man ska vara finfixad, partyfixad eller vardaglig?

Då är det bara att överväga– Vill jag hellre vara för fixad jämfört med alla andra, eller tvärtom komma i jeans och t-shirt när resten ser ut som filmstjärnor?
Jag drog nitlotten… Körde på långklänning, glittrig partysminkning, höga klackar och min lyxiga ”rödluvan-vinterjacka” på kvällen. När jag kom dit hade alla andra tjejer stickade tröjor och platta skor.
Det blev inte bättre av att jag inte kan skala kräftor själv, blir så äcklad att jag inte vill äta sen (alla blickar på mig när jag till sist försöker). Såå Miska fick skala alla åt mig (Gulle han ) och jag kände mig som värsta divan! Haha.
Men jag var ju snygg i alla fall ;)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here