Jag har visat före- och efterbilderna på mitt hår som vi fotade i frisörsalongen (tack Monica!). Men med extrem utväxt och en nyans i håret som blivit lite gul och dassig så kan man ju inte jämföra med hur min hårfärg innan skulle  se ut.

Så här kommer en före- och efterbild på mitt hår, från när det var nyblekt i december. Den ljusblonda bilden är faktiskt från nyårsafton för att vara exakt :)

färga-blekt-blond-till-mer-naturligt-blond

 

Igår var det exakt en vecka sedan jag färgade, och jag börjar vänja mig mer och mer. Framför allt så börjar jag gilla det mer och mer! :)

Jag har fått så himla mycket komplimanger från er (gullisar!) så jag undrar nästan om det finns någon  där ute som tyckte jag var finare innan? haha.

Så fort jag blev så där blond så fick jag höra att jag skulle vara fin i lite naturligare, och nu när jag har blivit det så är det många som inte ens ser att jag har färgat! Det måste betyda att det passar så bra, att det inte ens känns annorlunda :)

Kram på er!

LÄMNA ETT SVAR