Det var länge sen vi pratade lite entreprenörsskap här i bloggen! :) Jag fick mycket positiv feedback när jag skrev mer om det förut, så här kommer en uppdatering på läget och lite kassa mobilbilder på hur min dag har sett ut!

Jag har under ett års tid gått från att jobba hemifrån med enbart blogg och webshop, till att starta upp en 360 kvm stor salong i centrala Uppsala med 6st anställda och 3st delägare. Vi fick precis rapporterna från mars som blev en riktig rekord-månad! Och i juni har By Her AB funnits i ett helt år och om omsättningen fortsätter som den gjort de senaste månaderna så har vi en slutsiffra som vi alla är MER än stolta över :)

Om vi är nöjda? Om vi känner oss färdiga? Svar nej!

Det roligaste med vårt team är att ingen är en sådan som tänker smått och kortsiktigt, vi vågar tänka stort och får hela tiden nya idéer som många inte ens hade vågat tänka haha.

Men för att växa, och framför allt för ha ett företag som klarar av att växa snabbt, så måste man ha en bra grund att stå på. Därför har vi nu påbörjat företagsutveckling med Peragenda, som kommer vara med oss i 1 1/2 år framöver. Vi har träffats på några långa möten redan, och börjar äntligen komma igång ordentligt!

IMG_0767_111 kopia

Hela starten har spenderats med att gå igenom vårt företag och syna det ordentligt. Det har blivit en hel del föreläsningar och massor av information och kunskap om företagsbyggande, och det är så sjukt intressant och inspirerande!

Det är så många företag som bara satsar på marknadsföring och försäljning för att få in så mycket pengar som möjligt, men när man inte satsar på grunden i företaget så blir det till slut att alla bara springer runt som virvelvindar och ”släcker bränder” och akuta lösningar som måste fixas nu nu nu, helst igår. Och det är varken roligt eller effektivt.

Vi vill ha struktur, 100% koll på läget och framför allt en riktigt härlig arbetsplats! :) Därför har vi nu investerat i företagsutvecklingen med Peragenda och jag känner mig inspirerat ut i fingerspetsarna :)

Vi har dels kollat på vilka brister respektive möjligheter vi har, men framför allt vad vi vill uppnå!

Utan tydliga mål så är man inte lika effektiv, och framför allt är mål en otrolig drivkraft. Det är så lätt hänt att bara blicka framåt hela tiden att man aldrig inser att ”idag är jag exakt där jag förut önskade att jag skulle vara” och ge sig själv en klapp på axeln och fira ordentligt, innan man går vidare med nästa steg :)

IMG_0775_1111

Här ser ni mig med Matilda och Tommy som äger Peragenda :)

Idag blev vi äntligen färdiga med vår målbild, och har tre klockrena mål uppsatta som vi ska ha nått senaste 30 juni 2017.

IMG_0771_111

Annika och våra mål! :) Har blurrat dom lite så ni inte kan läsa , jag gillar att dela med mig av mål och sådana tankar när jag har nått målen, inte innan haha.

När man spaltar upp sina tankar och mål så här (bra att göra även privat) så inser man hur mycket man har i huvudet i onödan. Det var så extremt många punkter (innan vi ”städade” och kom fram till 3 stycken till slut) som har legat som ett stressmoment i bakhuvudet, men när man verkligen börjar tänka efter vad varje punkt har för betydelse, så inser man att gör man bara de viktigaste delarna så kommer resten att komma automatiskt. Fascinerande faktiskt! :)

Jag skulle kunna babbla på om detta i evigheter, hoppas ni tycker det är intressant! Men nu ska jag börja tvätta och dona massor här hemma. Ska tvätta 100 stycken bandage-rullar (lindor till UCW-behandlingen) vilket blir totalt 8 tvättmaskiner, pjuh.

Hoppas ni får en fantastisk kväll! Kram ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here