Skönhet kommer inifrån, och det märker man inte minst när man jobbar med skönhet som främst handlar om ytan. Men utsidan och insidan hänger ihop, och det är viktigt att trivas med båda två för att må bra!

Folk tänker att allt som rör skönhet är onödigt ”färga fransarna, vad ska de vara bra för?” men det är väldigt sällan det handlar om fåfänga, och om man inte jobbar med det här så ser man sällan den största skillnaden på en kund som kommer in jämfört med när hen går ut – och det är självkänslan :)

Men ibland när jag fotar mina kunder (vilket tyvärr sker ganska sällan) så kan man faktiskt få bevis på det här svart på vitt. När dom inte bara känner sig obekväma, glåmiga och tråkiga när man fotar före-bilden, utan faktiskt ser ut så också. Och sen på efterbilden så är förvandlingen mycket större än de strån man ryckt från ögonbrynen och färgen man lagt på fransarna, då personen även lyser av utstrålning ♥

ögonfranspermanent

Här är en förvandling som jag och Sandra gjorde tillsammans igår, ögonbrynsplockning, ögonfranspermanent och ögonfransfärgning. Jag plockade brynen och Sandra färgade och permanentade ögonfransarna (permanent böj som lyfter fransarna).

Superskönt både för personer som inte vill sminka sig alls, och för personer som sminkar sig men vill spara tid på morgonen :)

Och här ser ni även skillnaden i självkänslan:

skönhet-kommer-inifrån

Skillnad va? Det här är inte bara en förvandling på fransar och bryn, utan även på insidan! Man kan inte tro att det bara skiljer typ en timme mellan bilderna. Fina, fina Oili! ”Nu ska jag hem och spegla mig” sa hon innan hon gick hemåt ♥

Vill ni boka tid för att fixa ögonbryn och fransar här i Uppsala så kan ni göra det direkt online på Creativemakeup.se!

Priser
Ögonfranspermanent + fransfärgning 795 kr
Brynplockning 225 kr
Brynplockning + brynfärgning 350 kr

Självförtroendet bjuder vi på ;)

2 KOMMENTARER

  1. Väldigt fint! Det är så lite som gör så mycket. Önskar jag kunde plocka mina bryn själv men är värdelös på det. Gör så gott jag kan och när jag har råd så ser jag till att få hjälp.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here