Hej finaste ni!

Från och med idag så har vi fraktfritt i vår webshop Creativemakeup.se! Woop, woop!

Webshopen startade väldigt liten, visste ni att allt vi har byggt upp startade med ett startkapital på endast 23000:- som nu har vuxit till ett ganska stort sortiment och 4 anställda i vår salong/butik i Uppsala. Häftigt!

Hur som helst så har vi varit mer eller mindre beroende av att ta fraktkostnad i webshopen tidigare då det är en dyr kostnad för företaget, men nu när vi vuxit mer så kan vi släppa lite på sådana principer och nu är det både fraktfritt och utan fakturaavgifter i hela webshopen, oavsett vilken summa ni handlar för :)

frifrakt-webshop-skönhet

Så roligt!

Idag är det 1 februari vilket betyder mycket admin-jobb i början av dagen. Fixa löner, ordna alla kvitton som ska till vår ekonomi-ansvarig, dessutom är vi noga med att följa upp siffror och våra nyckeltal (kortfattat specifika siffror som man mäter och jämför extra). Jag håller dessutom på att planera semestrar och schemat för sommaren och ska även förbereda inför vårt personalmöte imorgon. Mycket nu men det är roligt!

Så jag kommer sitta framför papper och siffror hela förmiddagen, och sen gå loss med en kreativ sminkning framför sminkspegeln haha :)

Sen blir det lite privata to do’s efter jobbet, ringa banken, köpa en toalettstol (vi har rötter i våra avlopp och ingen toalett på nedervåningen för tillfället, fancy pancy) och sen slipa lite på golvet jag betsade i helgen som inte blev så bra som förväntat haha. Alla är vi nybörjare från början!

Kram på er finaste ni ♥

Sidfot-Namnloggo

LÄMNA ETT SVAR