God morgon underbara ni!

Här sitter jag framför datorn med en stor kopp kaffe och superfixade naglar :) Jag som inte brukar ha mer tålamod än att måla en färg på hela nageln (gärna heltäckande efter ett lager också) har pimpat upp dom med grönt glitter dagen till ära!

Ikväll är det nämligen dags för Finest Awards och temat är grönt. Jag har ingenting grönt alls i min outfit så ska köra på gröna naglar och en grön sminkning istället. Hoppas jag hinner visa er hela looken innan jag pyser iväg :)

IMG_8158_111

Jag har målat tre tunna lager av Lumene Gel Effect i nyansen Lapland Halo*, och sedan glitter i topparna från Deborah Lippmann Luxurios Nail Color i nyansen Shake your money maker*. Och slutligen Paese Diamond Hard Nail Base som överlack!

Jag älskar glittret från Deborah Lippmann, det innehåller mest grönt men även lite guldglitter som livar upp supersnyggt!

IMG_8175_111

Fint va? Eller vad säger ni? :)

Nu ska jag jobba lite med webshopen och sen är det dags att börja sminka sig inför kvällen också!

Kram, kram ♥

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here