gloMinerals Lipstick är ett av mina absoluta favorit-läppstift, mjuka, härliga, hållbara och framför allt väldigt vårdande för läpparna. Läppstiften är rikligt återfuktande och innehåller anti-oxidanterna vitamin A, C, E samt grönt te extrakt.

Känns lyxiga och är otroligt fina!

IMG_8236_111

gloMinerals egna produktbilder är lite otydliga med färgåtergivningen tycker jag, så nu har jag fotat swatch-bilder på alla sex färger som vi har i sortimentet :)

Här ser ni alla nyanserna:

glominerals-lipstick-swatsh

Jag älskar precis varenda en! Men ska jag välja så är Bora Bora och Snapdragon är mina absoluta favoriter.

Snapdragon är en perfekt mjuk röd färg som ger tydligt markerade läppar utan att vara knallig och passar till precis alla looker, en riktig Helena-nyans!

Bora Bora är en klassisk nyans som man lätt tycker ser lite tråkig ut när man ser den i hylsan, men på läpparna är det en perfekt vardagsnyans som har en superfin ”läppfärgs-färg”, perfekt om man vill ha naturliga läppar, fast mycket bättre ;)

Bora Bora är även en kund-favorit hos oss. Jag har jobbat med gloMinerals länge (även fast jag inte haft märket i webshopen så länge) och har rekommenderat Bora Bora till massvis av personer som fallit pladask! Många som letar efter ett naturligt läppstift tittar i första hand efter nude-nyanser, och inte på hur ens naturliga läppfärg faktiskt ser ut. Men många av oss har lite rosabruna läppar (eller hur ska man förklara färgen) och då blir Bora Bora som pricken över i :)

glominerals-swatshOch här ser ni nyanserna målade på armen, så ser ni även nyanserna när jag inte har in egen läppfärg under. Väldigt pigmentrika och fina allihopa!

IMG_8257_111

Två tummar upp! På den här bilden har jag Snapdragon på läpparna.

Läppstiften kostar 199 kronor och finns på Byher.se!

Kram på er ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here