Ville bara kika in här och önska er alla en riktigt trevlig Julafton! ♥

Jag själv ska ha det så mysigt och trevligt! Jag går all in med röd klänning, brasa i vardagsrummet och julmusik i hela huset :) Vi har köpt lite vegetariska köttbullar, ägghalvor, rödbetssallad och godis men håller allting väldigt enkelt och ska bara pyssla, mysa framför brasan och umgås med varandra. Jag älskar julen och en julkänsla i kroppen och en härlig stämning omkring mig är det bästa som finns ju ♥

Förra året så stod jag i köket nästan hela julafton och förberedde, lagade mat, diskade och sprang runt och plockade efter alla. Jag hade nog lite för mycket ”duktig flicka-tänk”. Men det var sista gången kände jag då, man måste hitta ett sätt att fira där det handlar mindre om jobb och fix och mer om att umgås och leka med barnen :) Man har tillräckligt med stress i livet ändå.

Tänk på det allihopa, hjälp varandra och bara njut och ha det trevligt! :)

Puss & kraaaaam och ha en otroligt fin jul! ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here