Godmorgon fina ni!

Jag har precis vaknat denna fina lördag, 1 år äldre. Måste börja åka buss på vuxenbiljett och behöver inte längre vänta utanför när folk går in på Systembolaget. Inga rynkor syns än, fast jag känner mig lite gråhårig :)

 

Gjorde en liten tabbe i förrgår förresten:

Jag- Mamma, minns du stunden du insåg att du hade fått din första rynka?
Mamma – Men jag har väl inte fått några rynkor än?
Jag – Eeehh, alltsåå…
Mamma – Eller har jag det!? *Känner runt i ansiktet i panik* 
Jag – Nån enstaka runt ögat bara kanske……

Hur räddar man den där situationen liskom? :)

 

Good morning birthday girl!

Önskar er en fin lördag!

DELA
Föregående artikelPartyfredag
Nästa artikelSommarnaglar
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR