Nu är jag på väg till salongen för att göra nyårssminkningar på rullande band, roligaste jobbdagen på hela året! Jag har jobbat på Creative Makeup varenda nyårsafton i 6 år nu så det är tradition, då gick jag fortfarande i gymnasiet haha, galet! :)

Men först vill jag kika in här i bloggen och önska er alla en fantastisk nyårsafton!

Jag själv ska (efter jobbet) fira det nya året med systrarna och syskonbarnen hemma i huset, det blir skratt och mys och lite lyxigare mat och tilltugg än vanligt men inget partyparty liksom, helt perfekt tycker jag :)

Så här pirrig och förväntansfull är jag inför 2018, wiiiiih!

Här kan ni hitta alla mina senaste festsminkningar om ni vill ha inspiration inför kvällen.

GOTT NYTT ÅR BÄSTASTE FINASTE NI! Tack för att ni hängt med mig under 2017 och hoppas ni kommer fortsätta nästa år också ♥

Kram!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here