Sitter och dunkar Bon Jovi – It’s my life. Känns som rätt låtval idag.
Här kommer gårdagens makeup:
Alla ögonskuggor är från 88 paletten.
 
Ljusgrå ögonskugga innerst på ögonlocket.
Mörkare grå ögonskugga på undre fransraden och längs globlinjen.
Olivgrön ögonskugga ytterst på ögonlocket och över det gråa i globlinjen.
Vit kajalpenna på inre fransraden, H&M.
Grön kajalpenna på hela övre och ytterst på undre fransraden, Wet ‘n Wild.

Läppglans, H&M.

Ska snart bege mig till praktiken igen.

Trivs faktiskt jättebra på Tygcentrum! Får stå i kassan, hjälpa kunder, vika tyger och se till så att det ser snyggt ut i alla hyllor. Och framför allt snacka massa gojja med Ulrika som jobbar där, hon är megatrevlig!

Nu ska jag göra dagens sminkning.

Njut av det fina vädret idag!
DELA
Föregående artikelGlo Minerals
Nästa artikelLivskvalité
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR