Inlägget innehåller länk till min webbshop Creativemakeup.se.
Jag gör även sminkkonsultationer online! Gå min ”sminka dig själv-kurs” på Helena Maria Academy of Makeup :)

Jag har valt att inte skriva ut produktlista i dagens inlägg förutom ögonskuggan, då mycket är en salig blandning av eventuellt kommande nyheter i webbshoppen samt egengjorda prover direkt från fabrik till mitt kommande sminkmärke ;) ;) ;) om allt går som det ska.

Men jag gillar verkligen dagens look! Superfint matt läppstift, grön men diskret eyeliner och kolla vilken good base day jag har!

Ögonskuggan som jag lagt som en sotad eyeliner med vinge är den gröna ögonskuggan Paese Glam Eyeshadow i nyansen 206!

Skulle ni vilja se fler mörka läppstift i webbshoppen så får ni gärna hojta till! Jag själv älskar mörka, dova färger men dom brukar inte sälja så bra – så det är en balans med hur pass värt det är att lagerhålla :)

En eyeliner måste inte alltid vara en riktig eyeliner, inte skarp heller för den delen. Ögonprimer och ögonskugga applicerat med en smal pensel – det funkar lika bra det också!

Steg för steg:

Ögonskuggan är Paese Glam Eyeshadow i nyansen 206!

  1. Ögonprimer
  2. Grön ögonskugga längs fransraden
  3. Tona ut lite + lägg till vinge
  4. Tona ut hela eyelinern ännu mer
  5. Svart mascara på överfransarna, Magnetic Lash Mascara

Klart!

Kram på er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here