I lördags sminkade jag en tjej som skulle på 40-årsfest med tema guld, svart och silver. Bra sminkinspiration inför nyårsafton kanske? :)

Vi gjorde en smokey eye med guld och svart och riktigt glittriga ögonlock, det blev väldigt snyggt!

Exakt vilka basprodukter jag använde minns jag inte riktigt faktiskt, för vi sminkade hemma hos mig och det blev inbokat med så kort varsel att jag inte hade möjlighet att ta produkter från salongen som jag i vanliga fall gör. Så jag hade inte alla nyanser för olika hudtoner hemma så det blev lite blandat från mina sminklådor och sen var jag lite snabb med att städa undan allt. Mycket klantigt av mig!

Ögonen dock har jag koll på :)

Brynpenna – gloMinerals Micro Brow Liner (Asch och Raven)

Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ögonskuggor
(ljusguld, guld och brun) – glo Skin Beauty Shadow Palette (Mixed Metals)
Vit ögonskugga i ögonvrån – Paese kashmir eyeshadow (601)
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – gloMinerals eye pencil (Peach)
Svart eyelinerKryolan HD Cream Liner (Ebony)
Guldglittret är från Makeup Up Store men hittar inte den nyansen någonstans online att länka till. Men jag har haft den ett tag nu så finns kanske inte att köpa mer. Däremot har jag fäst glittret med vätskan Kryolan Cake Liner Sealer.
Mascara – Magnetic lash mascara

Sen är det klart!

Älskar glitter! :)

Läppbalsamet är Pixi Shea Butter Lip Balm i nyansen Ripe Raspberry.

3 KOMMENTARER

  1. I helgen är det julmarknad i gamla stan i Uppsala :

    )https://www.facebook.com/events/1962796237266038/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1512400824632707

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here