Halloweentemat ”Plastic surgury gone wrong” är så himla roligt tycker jag, och kom på att jag skulle vilja se en med halloweenlook med temat ”Permanent makeup gone wrong”, så obehagligt!

Även fast en del kunder som kommer hit för att korrigera tatueringar dom gjort på andra salonger ibland kan vara chamber of horror-varning ;)

Så igår gjorde Lisa (en av våra makeupartister) en supercool halloweensminkning på mig där permanent makeup verkligen har gone wrong! Nålar som är kvar i huden, infektioner och blod, värsta mardrömmen!

Känsliga tittare varnas!

till-miska

Iiiiiiiih!

Tutorial på läpparna:

halloween-lips-tutorial

Jag är en av de känsligare personerna som inte klarar av blod och äckel, jag mår illa av blod och tycker det är jättejobbigt. Jag har verkligen fått bita ihop för detta inlägg haha!

Eftersom det är Lisa som gjort denna sminkning så kan jag inte riktigt beskriva vad hon använt eller hur man ska tänka, men om ni är nyfikna och vill göra en remake så kan ni 1. hålla utkik efter filmen jag filmade som jag kommer publicera så fort som möjligt! Woop woop! Och 2. hojta till om ni vill veta exakt vad hon använt så kan jag be henne skriva det och publicera produktlista i samma veva som filmen sen.

Tutorial på ögonbrynen:

halloween-tutorial

img_7876_111 img_7868_111  img_7903_111

Stackars mig ♥

Kommer som sagt publicera en filmtutorial inom kort också. Och glöm inte att boka er halloweensminkning hos oss på Creative Makeup By Her och bli sminkade av sjukt talangfulla Lisa!

Kram på er :)namnlogo

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here