Helt sjukt att jag inte varit hos frisören på 1 år och 2 månader nu, det är verkligen dags känner jag och så häär glad är jag över att jag ska till frisören och bleka balayage om 1 timme:

Jag analyserade precis mitt eget hår (läs mer om analys med Hårologi hos oss här) och har helt perfekt hårkvalité! Mitt hår har 5 i styrka och 4 i sträckbarhet (elasticitet) vilket är optimala värden, både i hårbotten och nere där blekningen sitter kvar. Hur grymt!? Lite, lite svagare hår (men ändå helt ok) precis nere i topparna som blivit blekta flera gånger men dom ska ändå klippas bort så det kvittar :)

Jag skulle nästan filma hårtestet och visa er, håret dras tills det går av och jäklar vad långt det töjde ut sig innan det gav vika! Coolt!

Efter blekningen ska jag testa håret igen och om värdena ser bra ut så ska jag ta modet till mig och boka in en hårpermanent!!! Frisörsalongen som permanentar med Hårologi-permanent i Uppsala var lite osäker på om dom vågade permanenta på så blekt hår (som jag vill ha) men att dom självklart testar om jag är medveten om att lockarna kan bli dåliga.

Så jag tänkte att jag bleker nu, vårdar håret supernoga med en ”förberedande hår-kur á la Helena” och när jag därefter ser hur håret mår så får jag bestämma mig om jag vågar. Jag är egentligen inte så rädd för att själva håret ska bli dåligt utan det jag är nojig över är att jag kommer ha slängt pengarna i sjön ifall det inte blir bra. Jag har liksom inte ekonomin att strö pengar runt mig på ingenting :P

På tal om hårkvalitén så måste jag också tillägga hur sjukt bra Hårologi har varit för mitt hår! Jag har aldrig tidigare haft tjockt hår i topparna, det blir alltid supertunt och slitet längst ner. Så där så att jag knappt kunnat sätta i tofsen nere på flätan för att det är typ 10 hårstrån haha. Men sedan jag började med hårologi så har topparna hållit sig fylliga! Och då ska tilläggas att efter hela den turkosa historian så har jag inte varit snäll mot håret alls – med hårda schampon, många tvättar, diverse askorbinsyra-kurer och till slut avfärgning för att få bort det sista gröna. Och ändå så både känns mitt hår välvårdat och är välvårdat!

Så nöjd nu :) Visar er resultatet sen och uppdaterar er om hur min hårkvalité mår!

Kram ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here