Jag skulle lägga ut en ledsen bild på mig lite snabbt och skriva att jag förmodligen inte hinner publicera någon sminkning idag, fullspäckat schema!

Men när jag lagt in bilden i datorn så får jag en jobbig syn, jag visste om problemet men inte att det syntes så där bra även på bild, jag har fått så mycket ansiktshår så jag blir orolig! Jag kan smink, men är ingen expert på andra skönhetsområden så som t.ex. hår, men det kanske någon av er är?

Ansiktshår är ju jättevanligt och ingenting att skämmas för, det som gör mig orolig är att det har blivit mycket mer på typ ett halvår, vissa blir långa (!) och det blir värre och värre. Nu är jag rädd att det bara kommer fortsätta växa och bli ett problemområde på riktigt.

Vad är det som händer? Kan vissa produkter typ göda hårväxten, eller är det någonting jag äter? Någon som vet vad jag ska ändra på?

IMG_86699

Ser ni, det HÄNGER över läppen!

IMG_86699 - kopia

 

Heeeelp me!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here