Neutrogena lanserade under våren/sommaren Pink Grapefruit Facial Cleansing Wipes** som är våtservetter för sminkborttagning i ansiktet:

img_1724-1_111

Jag älskar den här typen av sminkrengöring då jag 1. tycker att det är så tråkigt att tvätta bort sminket att jag gärna gör det framför tv:en eller datorn. 2. Har känslig hy som känns torr och stram om jag tvättar med vatten länge, så även om jag tvättar med en vanlig rengöring och vatten så går det snabbare om jag tagit bort att makeup innan. 3. Är otroligt mörkrädd och gillar av den anledningen inte att ha ansiktet under vatten för länge då man måste blunda, jag inbillar mig nästan alltid att någon står bakom mig och kan bli sjukt rädd och adrenalin-kickad även om en hårslinga råkar röra sig lite i tofsen eller liknande haha.

Men, redan efter en användning av Neutrogenas Facial Cleansing Wipes så säger jag nej, nej, nej! Dessa kan jag verkligen inte rekommendera! De är till för att rengöra huden från smuts, orenheter och smink, samt förebygger finnar utan att torka ut huden.

  1. De doftar förvisso gott men det känns mer som golvrengöringsmedel, en väldigt stark doft som känns väldigt ”kemisk” eller vad man ska säga.
  2. Servetterna är inte till för ögonmakeup utan bara för ansiktet, vad är då poängen? Majoriteten av alla som sminkar sig använder mascara också (minst).
  3. De är så starka! Bara ångorna av servetterna får det att svida i ögonen, och även känslan på huden är att det egentligen är till för att tvätta bort svåra fläckar på möbler eller liknande.

Det enda positiva är att jaa, dom är väldigt effektiva på att rengöra. Sminket försvinner efter typ ett drag. Men jag har bara testat dessa en gång, och det blir inga fler kan jag säga :)

img_1735-1_111

img_1740-1_111annons

5 KOMMENTARER

  1. Hej! Vilka våtservetter för sminkborttagning i ansiktet föredrar du bäst? Jag gillar också att använda dessa för sminkborttagning innan min vanliga rengöring. Tack på förhand. Kerstin

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here