Jag fick för någon månad sedan hem ett pressutskick från IsaDora med alla deras läppstift och läppennor i den nya serien Sculpt Your Lips. Känns som att jag är sist i skönhetsvärlden med att recensera dessa haha! Någon av er som köpt dom redan och testat själva? :)

Den här läppkollektionen baseras på contouring-trenden och att göra contouring (skulptera) på läpparna också och inte bara ansiktet. Med en läppenna i samma nyans fast lite, lite mörkare för en perfekt kontur och sedan en glansigt, krämigt läppstift på resten av läpparna som är lite ljusare så ser läpparna mer fylliga ut – och fortfarande superskarpa. Man kan även måla utanför sin naturliga kontur för en ännu mer förstorande effekt. Jag själv målar jättemycket utanför :)

IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof** kostar 89 kronor
IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick** kostar 139 kronor

img_6549_111

Här ser ni mina läppar med nyansen Marsala – min favorit!

img_6489_111

Jag har inte satt varenda nyans på prov till 100%, men har testat några och här är min recension utifrån det:

Hållbarhet
Jag tycker att hållbarheten på läppennan är grym! Läppstiftens hållbarhet är också jättebra men krämiga läppstift håller överlag inte lika bra som matta när man äter och dricker och samma är det med dessa. Men tack vare en grym läppenna så går det supersmidigt att bättra på då man aldrig behöver bättra på enda ut i konturerna. Och det är i princip bara efter man ätit som det behöver bättras på i mitten av läpparna, annars sitter det som ett smäck!

Känsla & formula
Väldigt krämigt och lent, inte kladdigt, klibbigt eller obekvämt utan känns riktigt mjuka och sköna. Jag har testat bara pennan på hela läpparna också, helt utan läppstift, men dom är lite för tunga för det, läpparna blir lite klibbigt torra typ, så det är mer av en kontur-penna (vilket är meningen). Jag skulle eventuellt önska lite, lite mer krämig känsla i läppennorna vid applicering men det är smådetaljer och smaksak :)

Förpackning
En av mina pennor gick av direkt, och jag upplever att korkarna inte sitter jättebra och har lossnat i sminklådan ibland när jag grejar runt och letar efter annat smink. Är inte så varsam heller i och för sig men har aldrig det problemet med annat smink. Utöver det så tycker jag om utformningen på produkterna, bra form på läppstiftet och pennornas udd är enkel att måla med!

Resultat
Supersnyggt, supersnyggt, supersnyggt! De mörkarste nyanserna är lite svårare att få perfekt täckning på, så som det nästan alltid är med jättemörka toner tycker jag, men dom blir riktigt snygga också det krävs bara lite mer applicering än de ljusa.

Sammanfattning
Både läppstiften och läppennorna får två tummar upp av mig, läppennorna är inget jag skulle använda utan läppstift men läppstiften är jättefina ensamma också. Och prisvärt också!

img_6517_111

Här ser ni alla nyanser snabbt målade på min arm, läppstiftet till vänster och läppennan till höger på varje nyans. Pennan är något mörkare och mer matt än läppstiftet för en perfekt kontur som förstorar läpparna och funkar bra även för att måla utanför sin egentliga form.

Jag älskar marsala-färger till allt! Läppstift, ögonskugga, kläder, skor, you name it, och därav är också nyansen Marsala den absoluta favoriten av dessa läppstift!

Vilken tycker ni är snyggast?

img_6495_111

1. Jag börjar med läppennan och fyller i konturerna utanför min egen form.

img_6502_111

2. På med läppstiftet och applicera lite ovanpå läppennan också, sen klart!

img_6543_111

Molkan har gjort superfin swatch på läpparna med alla nyanser om ni vill se dom ännu tydligare, kika in hennes inlägg här!annons

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here