Sommar och semestertider betyder ofta resor och utflykter, och då kan huden ofta hamna i obalans om man inte håller hudvårdsrutinerna även när man är inte är hemma.

Jag vet hur det är, för jag gör likadant ;) och om jag är noggrann så har jag en hel kasse med bara hudvårdsprodukter med mig, som både väger och tar plats, och dessutom lyckas alltid någonting att läcka.

Men nu lottar jag ut ett resekit med hudvårdsprodukter i samarbete med Formula 10.0.6 som är perfekt när man inte är hemma! Produkterna är lätta och tar ingen stor plats, samtidigt som det är en rimlig storlek så att dom inte tar slut direkt, och dessutom kommer dom i en neccessär som är enkel att ha med sig!

IMG_1771_111

Formula 10.0.6 är särkilt utvecklad för ung problemhy och innehåller lugnande, färska, naturliga ingredienser som Aloe Vera, bambu, bergamott, gurka, grönt te, Sea Kelp och vitamin A.

Kitet innehåller två rengöringar (en som bara kräver bomull och en som ska sköljas med vatten) en peeling samt en återfuktande kräm.

IMG_1749_111

Rengöring – So Totally Clean orginal formula
En rengöring som lätt tar bort smuts, fett och orenheter för en ren och fräsch hy. So Totally Clean är den främsta av 10.0.6 -produkterna, som från början endast såldes på apotek i USA. Användning: Två gånger dagligen eller så ofta det finns behov av under dagen. Applicera på en bomullstuss och svep över ansikte och hals. Skölj ej. Undvik ögonområdet.

Rengöring – Best Face Forward Daily Foaming Cleanser
En mild, skummande rengöringsgel som tar bort smuts, fett och orenheter. Innehåller passionsfrukt som är rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler som hjälper till att reducera blank hy och lämnar huden ren och fräsch. Med hjälp av grönt te verkar rengöringsgelen även lugnande då teets antioxidanter hjälper din hy att andas. Användning: Två gånger dagligen. Applicera en mindre mängd gel på fuktat ansikte och massera för att få bort all smuts och orenheter. Skölj väl med varmt vatten.

Peeling – One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub.
En rengörande skrubb som exfolierar milt, tar bort orenheter från huden och lämnar huden fräsch och len. Innehåller Zink och havre som absorberar överflödigt talg från hudens yta och reducerar inflammationer. Användning: En till tre gånger i veckan.

Återfuktande kräm – Seriously Shine Free Mattifying Oil-Free Moisturiser
En lätt och oljefri återfuktare som med hjälp av Aloe Vera verkar mjukgörande och lämnar huden frisk och fräsch. Innehåller även bambuextrakt som absorberar överflödigt talg och lämnar en matt och sammetslen hudyta. Användning: Varje morgon och kväll. Används på ren hud. Masseras in över hela ansiktet med lätta rörelser, undvik ögonområdet.

IMG_1758_111

Tävlingsreglerna är enkla! Följ mig på Instagram @Imakeyousmile_se  samt gilla min Facebooksida (om du inte redan gör det) och skriv sedan en kommentar i detta inlägg med namn (glöm inte fylla i din mail) så kontaktar jag vinnaren nästa vecka!

Tävlingen avslutas på söndag kväll! :)

31 KOMMENTARER

 1. Har gillat din FB sida. Kan man vara med och tävla även om man inte bor i sverige? I så fall vill jag vara med och tävla om dessa fina produkter.

 2. Jag är självklart med. Tidigare har jag provat några av formula 10.0.6’s produkter och älskat dem.

 3. Följer på fb och insta!

  För det första vill jag säga att du har en väldigt bra blogg med mycket inspiration till vardag och fest!
  Detta skulle vara något att testa, då jag själv har samma problem att det läcker ibland och att det är så stora tuber att det inte får plats i väskan och man måste ha en stor väska bara för att vara borta i två dagar.
  Så detta hade varit underbart!

  Hoppas du får en fin helg!

 4. Självklart gillar jag dig både på insta och fb redan . Håller tummarna på att jag har tur då min dotter skulle bli glad om hon fick detta till sin födelsedag .

 5. Detta vill jag gärna vinna! :) Följer dig redan på fb, har inte skaffat instagram än men vill ändå gärna vara med o tävla..

 6. Toppen kit att ha med på semestern =) Har en fråga hur får du ögonskuggan på dina sminkningar övergångarna mellan dina färger bli så snygga??? Känns som allt bara blir en röra för mig!

 7. Jag heter Tildamornis på instagram och Facebook Tilda lådan Mörnstam.

  Jag har problem hy o haft sen jag va 10, jag skäms över att gå ut o på över 3 år har jag inte varit ute utan smink. Hela tiden måste jag ha kontroll på hur mitt ansikte ser ut o om folk inte gillar mig så tror jag de är för mitt ansikte. Det är väldigt jobbigt att hela tiden ha komplex över sitt ansikte, jag har även varit väldigt mobbad pga detta, o hört väldigt mycket bra om detta. Kram ❤️

 8. Följer redan både på facebook och Instagram ;)
  Verkar vara ett perfekt kit till min dotter som börjar få tonårshy, hoppas på tur.

  Kram

 9. God eftermiddag Helena! :)
  Hoppas hoppas på att vinna dessa fina produkter!!

  Puss o kram, Emma (Fattig student)

 10. Såklart vill även jag vara med och tävla!
  Låter som ett helt perfekt kit att packa ner i resväskan nu i sommar :D

 11. Hej! Jag följer dej på instagram och gillar din sida på Facebook!
  Jag har lite problematisk hud och ska åka utomlands nu i sommar så tycker detta kit är perfekt att ha med sig på resan :)

 12. Följer dig på båda redan. Tycker synd om mig själv när hela väskan var nedkletad med läckande rengöring, ansiktskräm etc sist jag reste – blev galen och slängde alltihop och körde med ngn skitkräm inköpt i en butik på Rhodos (huga mig…). Så jag hoppas på vinst jag. Kram

 13. Vilken toppen grej att ha nu under sommaren. Har samma problem, hatar att ha med mig de stora flaskorna och då börjar man lätt slarva på sommaren med huden :P (gillat båda sidorna nu)

  //Kerstin

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here