Sen vi öppnade salongen för snart 1,5 år sedan så har jag i princip inte varit ledig alls för att göra någonting kul. Och det har inte gått någon nöd på mig för det, men nu har faktiskt jag, Miska, min syster Mia och 3 vänner till bokat en kryssning i helgen! :) Så kul!

Och eftersom vi åker från Uppsala runt 15-tiden så var min första plan att jobba på salongen fram till dess. Men trots att vi är helt fullbokade och blev tvungna att ta in extra-personal så är jag faktiskt glad att jag beslutade mig för att köra en hel morgon och förmiddag ledig hemma istället.

För hörrni, ni som också älskar skönhet, visst ÄR det väl för härligt att ha en ledig dag innan med riktigt lång tid på sig att göra sig i ordning i lugn och ro? Jag pratar inte bara om sminket nu, utan hela göra-sig-i-ordning-ritualen med att raka benen, lyssna på musik i badet, smörja in hela kroppen i en väldoftande lotion, dricka en kopp kaffe samtidigt som man fönar håret, sminka sig till en poppig gammal dänga. Och sen till slut står man där, utvilad, harmonisk och skydundrande partyfixad och redo för en superrolig kväll! :)

Och precis det ska jag ägna mig åt dom kommande timmarna! Bara mys-pyssla om mig själv innan jag sätter klackarna i taket ikväll.

Just nu väntar jag på att Miska ska elda klart (japp vi måste elda för att få varmvatten) så att vi kan äta en mysig frukost ihop sen ska jag tända doftljus och sätta igång med min egna mini-spadag!

IMG_4907_111

Och ikväll ska jag dansa, dansa, dansa! :)

Jag kommer säker uppdatera en del på Insta Stories, följ mig där! @Imakeyousmile.se.

Hoppas att ni alla får en fantastisk fredag ni också, kram på er ♥

Sidfot-Namnloggo

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here