Inlägget innehåller länk till min webbshop Creativemakeup.se.
Jag gör även sminkkonsultationer online! Gå min ”sminka dig själv-kurs” på Helena Maria Academy of Makeup :)

Det är nått klyschigt med att tycka om hösten men jag kan ändå inte låta bli att säga det! :) Det dåliga med den svenska sommaren är att hela landet också är i något typ av undantagstillstånd (säger man så?) med semestertider och inget är som det brukar.

Nu har jag ännu inte börjat med jacka än och kan fortfarande dricka min kaffekopp utomhus – men livet är också i en framåtrörelse! Snabba svar på mail, uppdragen börjar rulla in och man kan både njuta av livet och utvecklas samtidigt :)

Det är därför jag vill bo i ett varmare land, i bergen i Spanien ♥ Jag vill inte ha bara en årstid, inte heta tropiska sommardagar jämt, men två årstider räcker! Sommar, höstmys och ständig framåtrörelse – då kommer jag må som bäst hela tiden! Spanien blir perfekt helt enkelt. Innan jag fyller 30!

Aja nog om det, det är ju dagens höstsminkning som jag ska visa och inget annat, haha!

BAS:

Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Mattifying)
Foundation – Pixi H2O Skintint (2 Nude)
Concealer – glo Skin Beauty Under Eye Concealer (Golden)
Puder som neutraliserar rödhet glo Skin Beauty Redness relief powder
Puder – Paese Bamboo Silk Powder
Contouring – Paese Contouring Palette (2)
Rouge – Paese Powder Blush (57)
Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
Fräknar – Paese Kashmir Eyeshadow (604)

Brynpenna – Benecos Eyebrow Designer (Brown)
Bryngel (+ vårdande) – Refectocil Styling Gel

Läppstift – Paese Argan Oil Lipstick (17)

Vårt bästsäljande läppstift är samma serie som på bilden fast i den snäppet ljusare nyansen nr. 35. Nummer 17 är poppis också men inget slår 35. Vi har stamkunder som köper flera stycken på en gång. Men nu måste jag göra många av er ledsna och säga att nyansen 35 har utgått ur Paeses sortiment. I don’t understand why (!) men så är det tyvärr och vårt lager är slut också.

Jag själv använder dock inte 35 alls för tycker den är för ljus på mig, för mig är 17 den perfekta ljusa nyansen! :)

Färgklickar är det bästa jag vet, snabbt och enkelt och ändå wow-snyggt!

ÖGON:

Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se.

 1. Ögonprimer på ögonlocket, Paese Beauty Record Eye Primer
 2. Gul ögonskugga i ögonvrån, Paese Neo Eyeshadow (662)
 3. Orange ögonskugga bredvid, Paese Neo Eyeshadow (663)
 4. Röd ögonskugga bredvid, Paese Neo Eyeshadow (664)
 5. Brun ögonskugga i mitten av ögonlocket och längs globlinjen, Paese Kashmir Eyeshadow (609)
 6. Mörkbrun ögonskugga ytterst på ögonlocket, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
 7. Mörkbrun skugga under ögat också.
 8. Ljus skimmerskugga i ögonvrån och under brynet, Paese Glam Eyeshadow (201)
  Svart ögonskugga som tunn sotad eyeliner, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
 9. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic Lash Mascara

Klart!

Min vattenlinje är tatuerad ljus. Så för exakt samma ögon så kan man komplettera med glo Skin Beauty Eye Pencil (Peach) också.

Massor av kramar till er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here