Den här sminkningen är gjord med Paese Opal Eyeshadow i nyansen Hot Summer, superfin till blåa ögon men passar så klart alla! :)

Jag måste också säga att dessa produkter faktiskt passar utmärkt i sommar rent hållbarhetsmässigt, jag badade nämligen badtunna i över en timme i denna sminkning och den var typ felfri när jag tittade mig i spegeln efteråt, fantastiskt!

sminkning-blåa-ögon-steg-för-steg

1. Orangegul ögonskugga på hela ögonlocket.
2. Tona ut kanterna.
3. Ljusgul ögonskugga i mitten av ögonlocket och i ögonvrån.
4. Brun ögonskugga längs undre fransraden, lite bredare i ytterkanten.
Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

paeseskuggor kopia 2

Denna palett kostar 79 kronor och finns på Byher.se!

IMG_2210_111

Läppstift, Yves Rocher Radiant Lip Crayon (Tangerine intense)*

Grundsminket är från Zuii Organic!

IMG_2220_111

IMG_2224_111

Vad tycks? :) ♥

4 KOMMENTARER

  1. Jag älskar verkligen kombinationen med gul skugga och röda läppar på dig väldigt fräscht.
    Jag har läst din blogg en längre tid nu och tycker du är superduktig speciellt på steg för steg beskrivningar och det skulle betyda jättemycket för mig om du kunde tänka dig att kolla in min beauty blogg.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here