”Jag har inte fått så mycket färg i sommar, och ska nu smörja in mig med brun utan sol istället. Men jag har en fråga, hur ska man göra med händerna? Har läst att man ska smörja in kroppen med händerna och sen tvätta händerna noga, men då blir väl dom lika bleka som innan? Det ser väl inte bra ut? Finns det något annat sätt?”

Händerna är inte det enklaste när det kommer till brun utan sol, men enligt mig blir det allra snyggast att inte ha brun utan sol på handflatorna, men ovansidan av händerna tycker jag absolut att man ska smörja in :)

Sedan kommer ju händerna att blekna snabbare än kroppen eftersom att man tvättar dom så ofta, men då bleknar dom lite mer jämnt ändå.

Så här brukar jag göra:

1428945445-7902

1. Smörj in hela kroppen med hjälp av händerna.

2. Tvätta händerna och skrubba dom ordentligt kring naglarna och på handflatorna, annars kan det lätt bli extra brunt där. Var försiktig så att du inte stänker vatten upp på armarna.

3. Applicera en klick brun utan sol-lotion på händernas och fingrarnas ovansida, och hur gör man det utan att kladda ner händernas undersida igen? – Med en bomullstuss!

1428945453-7902

Ta en klick brun utan sol på bomullstussen och smörj in med den, då får man ett jämnt och fint resultat utan krångel och kladd :)

Jag har använt Eco by Sonya Invisible tan på bilderna.

Kram! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here