Camilla sa…
”Åh så fint. Hur får du din lugg så himla fin? Vilka produkter tex. Kan du inte göra ett inlägg om det :-)”

Jag har fått jättemycket komplimanger sen jag färgade mitt hår mer naturligt blont och satte i extensions från Hair Talk. Det gör mig superglad verkligen! :)

Många säger att det är så mycket jobb med långt hår, men jag upplever det precis tvärtom! Jag behöver inte göra mycket alls längre för att få ett riktigt snyggt svall. Vilket dels beror på hårets längd och tjocklek, men också för att Hair Talks löshår och produkter är så bra och ger ett så naturligt resultat!

Personer som inte läser min blogg (för de vet ju redan) blir chockade när jag säger att mitt hår är löshår, för det syns verkligen inte även fast jag knappt lägger ner 5 minuter på att styla det!

IMG_8694_111-847x1024

Så här gör jag:
1. Sover i fläta. Ibland en, ibland två, beroende på hur vågigt resultat jag vill ha.
2. Släpper ut flätan och borstar igenom med Hair Talk Extension Brush som är utvecklad för extensions.
3. Smörjer in topparna och lite upp i längderna med Hairtalk spitzen fluid (hårolja).
4. Sprayar hela håret med Hairtalk Conditioner (fuktgivande spay).
5. Avslutar med LCC Good To Go torrschampo i hårbotten.

Sen är jag faktiskt klar, jag känner inte att jag behöver göra så mycket mer! Duschar håret gör jag ca var 4:e dag.

hait-talk-extensions-670x457

Luggen var en snedlugg från början, och när jag satte i löshåret bestämde jag mig för mittbena – så då hamnade luggen på båda sidorna. Frisören Lynn på Creative Zone klippte den litegrann så att den skulle bli snygg till den nya längden, och det blev så bra så när jag stylar så brukar jag bra dra lugg-slingorna åt sidan med lite hårolja i händerna, då blir det bra direkt!

Jag använder alltså plattång väldigt sällan, jag plattade det när jag var på Swedish Beauty & Cosmetics Awards och nästa utgång blir det nog extra lockigt med hjälp av tång, men till vardags föredrar jag de naturliga lockarna man får av fläta!

hair talk extensions produkter

Är ni nyfikna på Hair Talks produkter? Jag kan i sådana fall göra fler inlägg med mer detaljerad information om dom :)

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here