Galan var toppenbra igår! Välplanerad och rolig, och det blev så maffigt inne på Nordiska museet!

Jag har bott på hotell i gamla stan inatt, närmare bestämt Old Town Lodge där jag sov med gamla stadsmuren rakt genom rummet! Yves Rocher hade nämligen pressfrukost i Stockholm i morse, så det var ingen idé att ta sig hem – och dessutom, vem säger nej till en lyxfrukost dagen efter fest? ;)

Det blev ganska sent igår (eller är det jag som är gammal som tycker att halv 2 på natten är sent?) så det blev inte många timmars sömn. Därför är jag extra glad över mina sminktatueringar just idag, då jag inte gick upp i tid för att hinna sminka mig. Så ser man i alla fall hyfsat pigg ut!

Eller…? ;)

igår-idG

 

Lite fräscha blixtbilder tagna i hotellrummet :)

Nu sitter jag på ett café och jobbar, och ikväll ska jag träffa bästa Nicolin! Imorgon åker jag hem igen, och då bjuder jag på lite bilder från både galan och pressfrukosten med Yves Rocher.

Kram på er!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here