Infinatura Cura Oil har gått åt som smör i solsken de senaste veckorna, det är nog vintern och det torra klimatet som gör sig påmind hos många. Och jag lovade en läsare att skriva i ett inlägg när den finns i lager igen, och nu gör den alltså det! :)

Och inte nog med det, utan vi har även fått in deras mindre flaskor med 10 ml som är toppenbra om man vill testa först innan man köper en större flaska, eller om man vill ha en mindre i handväskan som inte tar lika stor plats. 149:- Kostar den istället för originalflaskan som kostar 399:-.

Eller varför inte som en liten fin present till någon man tycker om? :)

IMG_0061_111

Infinatura Cura Oil har en stor plats i mitt hjärta, den funkar till precis allt! Jag har den till nagelbanden, till läpparna, till håret, som ögonkräm och vart man än har torr eller irriterad hy, både i ansiktet och på kroppen. Love it :)

IMG_0066_111

Och ingen är gladare än mig för dessa småflaskor, helt suveräna! Kommer ha en i handväskan, en på skrivbordet på jobbet, en på soffbordet hemma och så klart min stora flaska i badrummet! :)

IMG_0070_111

Infinatura Cura Oil är en blandning av åtta effektiva oljor, kombinerade speciellt för att passa till både hud, hår och naglar. Den är 100% naturlig!

Innehåller dessa 8 oljor:

Kamelia
bekämpar linjer, rynkor, defekter, bristningar; lindrar eksem, psoriasis och hudklåda.
Argan
för att återvitalisera åldrande hud och hår.
Röd Mandarin
för att rena trött hud och hjälper till att bekämpa bristningar.
Bergamot
för att behandla eksem och psoriasis.
Solros
för att behålla fukt och vitalitet.
Crambe abyssinica
för naturlig mjukgörande.
Vitamin E
för att motverka fria radikaler och förebygga oxidation.
Geranium
för höga anti-rynk egenskaper och främjande av cirkulation.

IMG_0089_111

Söt va? ♥

Ni hittar oljorna som vanligt på Byher.se! :)

LÄMNA ETT SVAR