Många som har en palett gör säkert samma sminkning med den varje gång man sminkar sig, och tänker inte på hur mycket man kan variera. Känner ni igen er?

4-paletten Isadora 35 Pearls har jag använt mycket i min blogg, tycker om den väldigt mycket! Så nu ett tag fram ska jag göra en hel drös med sminkningar med bara den paletten. Om ni inte kommer med önskemål mellan :)
Så får ni för det första se hur mycket man kan variera sig med så lite smink. Och gillar ni det ni ser så är det lätt för er att köpa paletten och göra likadant!

Låter som en bra idé?
DELA
Föregående artikelVacksta humor
Nästa artikelNagelparadiset
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR