Vad man gillar för slags ögonfransar är väldigt individuellt, jag personligen gillar separerade fransar som hellre ser naturliga ut än väldigt målade, medan många gillar det lite extremare fransarna.

Jag har under sommaren testat IsaDoras nya mascara Flashing Volume mascara, den är ganska svårjobbad och man måste testa den några gånger för att få till det, men den ger lite mer extrema fransar för er som föredrar det.

Så här beskrivs den på IsaDoras hemsida:

” Liten magisk borste. Fantastiska fransar!
• Unik ihålig borste = ger dubbel mängd mascara på fransarna
• Ger volym och en illusion av lösögonfransar
• ”Plumping”-effekt – fyller ut fransarna maximalt
• Definierar och separerar varje frans
• Fukttålig

Den unika miniborsten är ihålig, vilket ger dubbelt så mycket mascara på fransarna. Dessutom ger miniborsten en exakt och enkel applikation, speciellt i ögonvrån. Definition och separation av varje frans.”

flashingvolume_banner_nyhet_se

Jag kan säga att detta inte är en mascara för mig, den har en hel del negativa delar enligt mig. Men samtidigt så tror jag att personer med långa ögonfransar som gillar mycket effekt kommer att tycka om den!

1. Borsten
Mascaran är svårjobbad då taggarna på gummiborsten är ganska korta och den ihåliga borsten tar upp lite väl mycket mascara på en gång. Man vill kunna kamma stråna mer men då kommer det så himla mycket mascara så det blir bara kladdigt.

2. Applicering
Lite komiskt att mascaran kallas för ”Instant WOW Effect Mascara”, för när jag testade den första gången så utbrast jag ”hjääääälp!”  för jag visste inte riktigt hur jag skulle rädda situationen. Så det får mascaran ett minus för. Instant-help-me-mascara, haha.

Men det var bara första gången som tur var :) Om man skrapar av en del av mascaran i hylsans öppning innan och är lite försiktig när man applicerar så blir resultatet ganska bra.

3. Hållbarhet
Den smular inte, men den kladdar av sig lite på ögonlocken i det här varma vädret!

4. Slutresultat
Resultatet blir ju inte perfekt i mina ögon, men fransarna blir fylliga och volymen, längden och den slutgiltiga separationen är det ju inget fel på :)

Jag personligen tycker dock inte att man ska behöva mecka så mycket med en mascara, det ska bara funka!

IMG_0148_111

IMG_0163IMG_0166

Sammanfattning:

Hur är applikationen?
Första gången katastrof, men man lär sig att hantera den.

Vad tycker jag om volymeffekten?
Fransarna får absolut väldigt mycket volym!

Vad tycker jag om definitionen?
När man väl får till det så separeras fransarna väldigt bra, men de korta piggarna på borsten samtidigt som det kom så mycket mascara på en gång gjorde att det var lite svårt i början.

Vad tycker jag om förlängningen?
Ja längre tycker jag faktiskt att dom blir!

Vad tycker jag om borsten?
Njaa, tyvärr alltså… Bra idéer men på mina fransar så fungerade det inte riktigt.

Vad tycker jag i stort om mascaran
Ingen mascara för mig då jag vill att det ska gå snabbt och enkelt att applicera, men slutresultatet är inte helt fy skam.

Vilket betyg skulle jag ge mascaran?
Jag har lite svårt att veta om jag ska hissa eller dissa, för jag tror att många kommer gilla mascaran med det beror nog både på fransarna och vilket resultat man är ute efter. Men jag personligen skulle nog ge 3 av 10 bara.

Skulle jag rekommendera den till en vän?
Ja till en vän som gillar en mer extrem och ”volymig” mascara-look, men jag hade nog låtit personen testa min först och se vad hen tycker om den innan hen handlar.

Vad tycker jag är bäst med mascaran?
Att den ger mycket volym och en dramatisk blick :)

wow-mascara

Mascaran kostar 149 kr och finns på Åhléns!

 

4 KOMMENTARER

 1. Har läst mycket negativa kommentarer om den mascaran. Och Isadora själva kommer med dumma ursäkter som att det tar en vecka innan mascaran sätter sig i förpackningen..
  Mycket dumt ska man läsa!
  Aldrig hört något liknande.
  Har du?

  • Haha, ”det tar en vecka innan mascaran sätter sig i förpackningen” var faktiskt den konstigaste anledningen jag har hört :) Var har du läst det någonstans? Som jag skriver i inlägget så är det borsten som gör mascaran svårhanterlig och att dom som gillar maffiga fransar med mer volym säkert kommer att gilla den. Själva mascarakrämen och förpackningen är det inga fel på. Min syster älskar mascaran :)

   • Jag läste det på deras facebooksida. Det var någon stackare som blev lurad. Själv bojkottar jag Isadora efter att ha blivit ganska illa bemött när jag frågade om deras lack var omgjorda.
    Det går inte att måla snyggt med lacken. Det blir randigt och flammigt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here