Haha en lite rolig grej hände precis… Jag ska i detta inlägg recensera IsaDora Light Touch Concealer, och googlade recensioner för att se vad andra tycker. Jag brukar göra så ifall det kommer upp någon intressant information, t.ex. att personer med torr hy inte gillar en produkt osv – sådana detaljer märker ju inte jag eftersom jag inte har en torr hy. Då kan det vara bra att referera till andra recensioner!

Hur som helst, jag gillar denna concealer, men den kan inte vara wow-bra för jag har inget minne what so ever om att jag skulle ha testat den förut, men en av recensionerna jag hittade var min egen! Så ja, jag gillar produkten, men tydligen inte så mycket att den var värd att komma ihåg ;)

Men jag tycker att min tidigare recension var väldigt odetaljerad, så det skadar ju inte med en ny:

IMG_5011_111

Detta är en concealer i penselform. Man skruvar på undersidan, och så kommer det ut kräm i toppen som man penslar på huden.

Kostar ca 110 kr, jag använder nyansen 80 Blond Beige som är den ljusaste nyansen. För mig passar den alldeles utmärkt, men är man jätteblek så tror jag att den kan vara lite mörk faktiskt.

Det concealern ska göra är att täcka småskavanker och highlighta mörkheter i hyn, t.ex. mörka ringar under ögonen. Den innehåller bland annat vitt te-extrakt och UV-filter, vilket är trevligt på den känsliga huden kring ögonen!

IMG_5015_111

IMG_5019_111

IMG_5028_1111

Jag tycker att detta är en utmärkt vardagsconcealer! Perfekt om man vill ha lite extra täckning och lyster utan att använda tjocka produkter. Den är semi-transparent och täcker inte till 100% men resultatet blir naturligt och fint.

Jag kan tänka mig att den är bra även om man vill se osminkad ut, men bara vill trolla bort de värsta skavankerna som får en att se trött ut. Då räcker det med bara denna concealer sen är man klar!

Konsistensen är tunn och lätt, och jag tycker att den är väldigt lättapplicerad. Man penslar bara på området och tonar sedan ut färgen med fingertoppen.

Jag personligen gillar främst att använda den tillsammans med flytande foundation, och då applicerar jag den efter foundation på de områden som behöver mer täckning. Jag brukar också applicera den längs näsbenet, för en snygg lyster!

isadora-light-touch-concealer--recensionPå dessa bilder ser ni att jag ser osminkad ut på efterbilden, men den mörka ringen under ögat är mycket mindre. Samtidigt täcker den inte min rödflammiga näsvinge till 100%, men lägger jag foundation först och sedan duttar denna på näsvingen så blir det jättebra täckning!

Tummen upp säger jag alltså, men det beror på vad det är för slags concealer man söker :)

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here