Jag fick hem pressprov på lite IsaDora-produkter för ett tag sedan, bland annat deras nya vattenfasta kajalpennor ”Perfect Contour Kajal Waterproof” som finns i svart, grått och brunt.

Det är få vattenfasta kajalpennor som funkar längs vattenlinjen, för en vattenfast produkt som inte även är gnuggtålig kommer inte klara av påfrestningen på vattenlinjen. Den enda kajalen jag har testat tidigare som klarar det riktigt bra, det är Paese Linea Automatic Eyeliner faktiskt :)

Men nu kan jag lägga till dessa pennor på klarar-sig-längs-vattenlinjen-listan! De är riktigt bra!

IMG_4457_111

Pennorna innehåller jojobaolja, bomullsfröolja, vitamin C & E som vårdar den känsliga huden kring ögonen, samt ger en krämig och len konsistens.

Färgerna är otroligt pigmentrika och den krämiga konsistensen glider lätt på huden och blir intensiv och snygg. Går att tona ut för en mer sotad look, men man måste vara lite snabb för när den har torkat så sitter den stenhårt.

Och som sagt, hållbarheten är riktigt bra! Man behöver dock en bra sminkborttagning för att kunna tvätta bort det ordentligt.

Priset ligger på 89 kronor och finns på bland annat Eleven.se!

IMG_5494_111

Jag har den mörkgrå och den mörkbruna nyansen som ni ser på bilden!

IMG_4468_111

På den här sminkningen hade jag den mörkgrå pennan längs vattenlinjen! :)

Två tummar upp får pennorna av mig med andra ord! Skulle vara kul om det kom i fler färger.

1 KOMMENTAR

  1. Låter som dom skulle klara mina vattniga ögon! Har jätteproblem, ögonen vattnas och är hela tiden våta i ytterkanten av ögat. Så gott som varje dag. Och jag älskar smink, men det går inte med ögonskugga när ögonen är så här, vilket dom är ofta. Den lägger sig i vecken i globlinjen, trots primer. Men något vill man ju ha!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here