Mycket kan hända tva tonaringar i Tyskland, men vi sköter oss och tar hand om varandra. Och har ruskigt jäkla roligt!! :)
 

Konversation mellan mig och syrran pa Facebook:
 

Mia Hoppas du sköter dig där borta i tyskland! Kramar från en orolig storasyster ;)


Jag – Haha, ja jag sköter mig! I fredags festade vi pa Reeperbahn (känt över hela världen för alla prostituerade och sexaffärer) och nu ska vi handla hem massa tyska bärs och ha ölprovning!!! :D Kram kram :)
Blir ni inte lite avsundsjuka?
DELA
Föregående artikelInte tid att duscha?
Nästa artikelHome again!
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR