Mia sa…
”Blir mer och mer nyfiken på det här märket. Är det nytt eller hur kom du i kontakt med det? Himla snygga sminkningar du har gjort med detta märke =). Kram.”

Paese är inte ett nytt sminkmärke men det är inte jättestort i Sverige än, det kommer från Polen men har slagit stort i flera andra länder bland annat i Dubai. Min grossist ligger i Finland.

Namnet Paese är Italienska och betyder ”land”, det uttalas som man skriver fast med z egentligen, men Paeze eller Paese låter ju typ likadant :)

Paeses koncept är smink med riktigt bra kvalité samtidigt som det görs med väldigt mycket naturliga och vårdande ingredienser. Ca 85% av Paeses smink består av naturliga ingredienser. Och jag tycker verkligen att dom har lyckats, produkterna är riktigt bra!

Jag tror på ödet och är helt säker på att det av någon anledning är meningen att jag ska börja använda och sälja Paese, det är såå många smådetaljer som har spelat in för att jag ska få in det här sminkmärket i webshopen! :)

Paese_Logo

1. Jag blev bjuden till Swedish Beauty & Cosmetics Awards – det är inte alla som blir bjudna på det!
2. På Swedish Beauty & Cosmetics Awards fick vi en megastor goodiebag.
3. I goodiebagen låg en handkräm från Ziaja som jag testade, gillade och recenserade i bloggen.

4. Jag hittar inga återförsäljare till Ziaja alls som jag kan länka i inlägget, men hittade deras Facebooksida och frågade där var man kan handla märket.
5. Ziaja svarar att det är ett märke från Polen som bara har några få salonger i Sverige som säljer det, men dom blev väldigt glada över mitt blogginlägg och frågade om dom fick skicka fler produkter, vilket dom så klart fick.

6. Jag får paketet och även en prislista, längst bak i häftet står även priser från märket Paese.
7. Jag frågar dom vad det är för märke, och om jag kan få testa lite av det också, vilket jag fick.
8. Jag får hem Paese-produkterna och blir kär, frågar om dom inte behöver en återförsäljare (då det även där bara fanns några få salonger som säljer märket) och det var precis det dom sökte och på den vägen är det!

Hur stora är oddsen att dom sponsrar med produkter i en goodiebag när man knappt kan få tag på dom?
Hur stora är oddsen att jag inte bara struntar i handkrämens återförsäljare och lämnar det där?
Hur stora är oddsen att dom skickar med en prislista på Paese också? Och att jag ens börjar läsa det?

Ja jag vet inte vad ni tror, men även om det bara är slump så är jag i alla fall otroligt glad för att få använda och sprida detta märke lite mer, för det är verkligen superbra!

IMG_8002_111-914x1024

Jag i läppstift från Paese innan jag tagit in det i shopen :)

Ziaja som alltså ledde mig till Paese är ett märke med främst hudvård, det är också väldigt populärt i Polen. Är det ni någonting ni är sugna på? :)

Kram!

3 KOMMENTARER

  1. Tack för infon. Intressant att läsa =). Jag ser fram emot en recension senare om det pressade pudret som ska ta bort blankheten i ansiktet som du har skrivit att du håller på att testa. Alltid kul att se dina fina sminkningar. Kram.

  2. Jag brukar kolla på en tjejs youtube videos och hon brukar recensera olika sminkmärken, precis som du. Det är inte bara sminkmärken hon recenserar men det har blivit endel om smink.
    Och det tycker jag är så bra. För man får en bättre bild av märket då från en person än den bild man får av märketstext om deras saker. Hon heter Grav3eyardgirl på youtube. Kolla in hennes sminkvideos.
    Hon provar märkets smink eller vad hon provar och så säger hon vad hon tycker. Skitspännande.
    Vill tillägga att det e också spännande att läsa dina recensioner om mindre kända och mer kända sminkmärke.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here