John Frieda är en kändisfrisör i England som har startat ett eget hårvårdsmärke som heter just John Frieda, och märket har blivit stort mycket tack vare deras succéserie Frizz Ease som är specifikt till för frissigt och lockigt hår.

Jag har testat hårsprayen ”Frizz Ease Moisture Barrier Hairspray” från denna serie, och tänkte ge er en recension :)

Det hårsprayen främst gör är att behålla din hårstyling trots fuktig miljö, och det är därför den heter just Moisture Barrier – barriär mot fukt. När vädret ser ut som det gör idag, regnigt och allmänt fuktigt, så är det svårt att få frisyren att hålla. Personer med lockigt hår som plattar det får lockigt igen, och personer med platt hår som lockar det får platt igen.

Dessutom innehåller den ett UV-filter som skyddar ditt hår mot solen!

IMG_7881_111

Jag har inte testat att tok-locka håret med denna och testat hur bra det håller, men jag som har löshår nu märker i detta väder att mina flätlockar jag får för att jag sover i flätor inte alls blir lika fina längre – Mitt riktiga hår blir platt, medan löshåret blir lockigt! Men detta slipper jag med denna hårspray och det är jätteskönt :)

Samtidigt hade jag önskat att den kändes lite skönare i håret, den torkar snabbt vilket är bra men den blir också ganska stel i stråna vilket jag inte riktigt gillar. Men den doftar gott, lite sött och fruktigt!

Kostar 99 kr för 250 ml (min flaska på bilden är bara 75 ml) och finns att köpa exempelvis här!

Någon av er som testat denna serie? :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here