Nu har vi fått in de första produkterna i webshopen som jag inte kan testa själv – nämligen skäggvård! :)

Ett välvårdat skägg är så himla snyggt, men precis som håret på huvudet så bör man sköta det ordentligt för att det ska vara välmående och fint. Miskas bästa kompis har haft långt skägg (jättelångt) väldigt länge och har testat massor av olika produkter. Så det är tack vare honom jag vet vad som är bäst!

I somras satt vi nämligen och pratade om skäggvård på hans balkong, för att jag tyckte att han skulle testa några av mina webshopsprodukter även fast dom inte är specifikt anpassade för skägg. Men när han tog fram sina produkter så sa jag faktiskt ingenting om mina egna, jag läste innehållsförteckningen, kände på oljorna, balsamet och blev faktiskt rätt imponerad. Naturliga och riktigt fina produkter, som enligt honom också funkar suveränt :)

Istället bestämde jag mig för att ”dom här vill jag också promota” och nu några månader senare så har vi en riktigt snygg skägg-hylla i butiken, med allt från schampo, balsam, borstar, kammar, vax och oljor! Och även jättefina set som är den perfekta julklappen eller presenten till en person med skägg.

Titta så fina produkter:

IMG_4200_111

Kit med skäggolja, tre vaxer och parfym.

IMG_4209_111

Skäggborste!

IMG_4220_111

Skäggvax

IMG_4226_111

Ännu ett fint kit med schampo, balsam, olja och skäggborste

IMG_4239_111

Skäggkniv

IMG_4252_111

Schampo och balsam (i både stor och liten storlek) och skäggolja

IMG_4267_111

Jättefint kit med skäggtvätt, olja, skäggvax och mustaschvax.

Märkena är främst Mr Bear Family och Beardition men även Captain Fawcett och Barberia. Ni hittar Mr Bear Family och Beardition på Byher.se :)

Fina produkter va? ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here