Hej fina ni!

Jag jobbar idag med en plåtning inför en hår-tävling med frisören Monica Werner (som alltid färgar mitt hår) och vi både sminkar, stylar och fotar på vår salong Creative Makeup By Her i Uppsala och har riggat upp en studio i butiken :) Så kul!

Lite extra kul är att Monica sänder live-videos på sin Facebook som jag delar på salongens FB-sida, så där kan ni följa oss live under dagen! I skrivande stund så har vi gjort en video med förberedelserna, nu är håret klart också och vi har börjat fota och kommer inom kort filma lite från det också.

IMG_1270_111Skärmklipp 2016-07-17 16.24.51

Printscreen på filmen där ni ser när jag sminkar lite och babblar en del om contouring :)

Ni hittar den här filmen och de kommande filmerna på vår Facebooksida här!

Nu ska jag fortsätta jobba ;) Kram på er ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here