Som ni vet så älskar jag volym i håret, samtidigt som jag har ganska svårt att få det.

En superbra produkt då är stylingpuder! Det är inte som torrschampo som främst mattar ner oljigt hårbotten (sedan finns det torrschampon med andra egenskaper också, så som volymgivande t.ex.) utan ett stylingpuder är enbart till för att ge volym och stadga. Perfekt om man har platt hår, eller om man ska göra en frisyr.

Underbart nu i sommar också när man varit ute och svettats en hel dag, och snabbt vill piffa till sig under tiden/efteråt om man vill se lite fräschare ut :)

Nu har jag testat Kevin Murphy Powder Puff som jag fått hem från Nordicfeel.se, nu hittar jag inte pudret där (det verkar slut) men dom har andra produkter från samma märke där om ni är sugna :)

IMG_8784_111

♥ Känns knappt i håret, ger inte den sträva jobbiga känslan som många stylingpuder ger
♥ Ger en fin volym
♥ Känns milt i hårbotten och klias inte även om jag använder det i flera dagar
♥ Innehåller vårdande ingredienser

Jag hade önskat lite mer volym för att vara ett stylingpuder, som dessutom är ganska dyrt, man får puffa ganska mycket och dessutom puffa upp det lite under dagen också för att få en hållbar volym. Men för er som inte har lite ”tungt” hår som mig, eller som inte vill ha lika mycket volym, ni kommer nog tycka att den här är perfekt!

Pudret innehåller extrakt från äpple, plommon, tranbär och citron, är lätt och snabbapplicerat. Jag som har känsligt hårbotten märker att den är mild mot huden vilket känns som en viktig egenskap.

Jag har testat Schwarzkopf Dust it-puder förut och vet att många har gjort det så jag tänkte jämföra det lite med det här pudret :) Kortfattat så ger Schwarzkopf mer volym, så det är mer effektivt och betydligt billigare, men det känns också lite irriterande för huden om man har det i flera dagar, och dessutom så blir det typ omöjligt att dra fingrarna genom håret som känns både strävt och smutsigt av pudret.

Så ni som vill ha mer lätt och luftig volym som inte känns, och som använder stylingpuder varje dag, till er rekommenderar jag Kevin Murphy Powder Puff :) Den kostar 249 kronor på Lyko.se*.

IMG_4013_111

Förpackningen är så otroligt söt också! Liten och rosa, med extra plats för tummen så att man får ett bra tag om burken, och dessutom är hålen i ”silen” formade som en smiley :)

IMG_4017_111

Sötsötsöt :)

Hojta till om ni har några frågor ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here