Jag tänkte bara informera er om att man nu även kan välja Klarna som betalningssätt i webshopen!

Innan var det antingen Paypal (betala direkt med kort) eller Bankgiro (föra över pengar via bankgiro, och efter att betalningen kommit in så skickas paketet) som var alternativen.

Men nu är det Paypal eller Klarna som gäller, vilket betyder att man antingen kan betala direkt med sitt kort eller att man kan ta det på faktura! Bra va!? :) Betalar man med Klarna så kan man även välja att delbetala :)

Bankgiro är helt borttaget som betalningssätt, då många missförstår hur de ska göra och dessutom blir leveranstiden längre då jag måste vänta på att pengarna kommit in på mitt konto. Men nu kan jag skicka alla paket så fort jag får beställningen, woop woop!

images

 

IMG_4635

 

Kram på er!

DELA
Föregående artikelBrun sotning
Nästa artikelUtväxt vs utväxt
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR