Lancome lanserade i början på mars nyheten Juicy Shaker* – en vårdande olja till läpparna som ger både färg, glans och återfuktade läppar.

Det är ett läppglans med ”shake it-applikator” där man skakar flaskan och skruvar upp korken som har en liten svamp-applikator. Så får man lagom mycket färg direkt samtidigt som det är väldigt enkelt att applicera!

Så här ser dom ut:

IMG_1758_111

Fina va? :) Jag har fått pressprov på 2 av 14 nyanser, det finns i både knalliga och ljusa, diskreta färger.

IMG_1760_111Så här ser appliceringssvamparna ut! Oljan är tvåfasig så man måste skaka flaskan först, sen skruvar man upp locket och så är det lagom mycket på applikatorsvampen.

Jag har nyanserna 301 Meli Melon och 352 Wonder Melon:

IMG_2760_111

Nyanser
Meli Melon är en mild ”läppfärgsfärg” som är mjukt rosa och blir diskret och fin på läpparna. Wonder Melon är en knallig rödrosa nyans som ger mer färg. De är semitäckande så färgen blir lite annorlunda beroende på vad man har för egen läppfärg, jag har ju min läpptatuering under.

Läppglansen finns i totalt 14 nyanser, allt från murrigt röd till persika och lilarosa.

Applicerar man mycket så får man mer färg, och applicerar man lite mindre så får man en svag ton på läpparna.

Ingredienser
Oljan innehåller bland annat:
Persikokärnolja – Verkar mjukgörande och vårdande
Mandelolja – Vårdar och gör läpparna smidiga
Tranbärsolja – Antioxidant som skyddar och återuppbygger hudens skyddande barriärer med omega-3 och omega-6
Myskrosolja – Vårdar och lugnar

Applicering
Jag gillar dom här flaskorna! Lite meckigt att behöva skaka varje gång, men också lite roligt ;) Det är snabbt och enkelt, och man kan både applicera mycket för mer glans och färg, eller som jag brukar göra – dutta litegrann i mitten av läpparna och smörja in, för lite mer läppbalsam-effekt.

Formula
Formulan är som en blandning av olja och läppglans, känns otroligt mjuk på läpparna och konsistensen är väldigt tunn.

Doft
Detta är ingenting för er som föredrar doftfria läppglans, dom här har väldigt mycket doft. Men vi som gärna har frukt och godis-smak på läpparna kommer älska dessa! Smakar melon, fruktigt och sött.

Hållbarhet
Den mjuka känslan håller länge men oljan i läppglanset går in snabbt i läpparna (vilket är positivt) så den ny-applicerade känslan sitter inte kvar så länge men den mjuka insmorda känslan och pigmentet håller väldigt bra.

Pris
Rekommenderat utpris är 225 kronor, finns på bland annat Eleven.se*

Sammanfattning – Jag gillar dessa starkt! Ger en fin, semitäckande färg på läpparna som piggar upp både en vardagssminkning och till fest. De känns vårdande och väldigt mjuka och sköna på läpparna, och jag kan tänka mig att använda dom även osminkad bara som ett läppbalsam. Väldigt fina i sommar. Vill ha fler färger!

IMG_2740_111

På den här bilden ser ni den diskreta nyansen Meli Melon.

IMG_2776_111

Och här är Wonder Melon!

Några frågor? :) ♥

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here