”Fint! Skulle du vilja göra nån slags tutorial om hur du lägger din eyeliner-vinge? Tycker det är knepigt! (klassiker!) En annan fråga också: När du lägger på läppenna på hela läpparna (och inte tänkt lägga på läppstift) – har du något under/över läppennan för bättre resultat?”

Superbra när ni ställer frågor och önskemål så jag får tips på vad jag ska visa er! Jag visade en eyeliner-tutorial igår om du inte har sett det redan :)

Vad gäller läppenna så är det lite olika faktiskt. Men oftast använder jag bara läppenna på hela läpparna och ingenting annat.

Det är nämligen så att anledningen till att läppenna håller så länge på läpparna, det är just för att det blir ganska torrt. En krämig produkt ”glider runt” på läpparna och kladdar lättare av sig när man dricker o.s.v. Så har du någon krämig produkt under eller över läppennan så försvinner den där hållbarhetseffekten lite.

2406344

Här är en fin ombré-läpp som jag gjorde i somras med enbart läppenna, läs inlägget här!

Men vissa läppennor är lite väl torra, så då brukar jag använda ett läppbalsam under innan jag applicerar pennan.

Vissa läppennor kan även vara ganska krämiga, och då brukar jag använda en primer för läpparna för extra hållbarhet! Nyx Lip Primer är en bra läpp-primer som jag kan rekommendera.

Ett annat tips för att få mer glans trots att man har läppenna på hela läpparna, det är att dutta lite läppglans eller läppstift i mitten av läpparna bara. Antingen i samma färg eller en ljusare nyans, eller genomskinligt. Då får läpparna lite mer liv och form om man inte vill ha helt matta läppar :)

Hoppas du är nöjd med svaret! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here