Jag har, liksom måånga andra, väldigt torra läppar på vintern.
Man smörjer och smörjer med lypsyl, och ibland med ett billigt läppglans från H&M. Och läpparna blir bara torrare och torrare… Någon som känner igen sig?
Vill tipsa er om ett supersnyggt läppglans som faktiskt vårdar läpparna samtidigt!
Det är läppglansen ”Glogloss” från Glo Minerals. Jag testade dom väldigt mycket på min praktik på Creative Make Up, och föll direkt! De är ”krämiga” utan att det blir kladdigt, nyanserna är superfina och dom sitter bra och länge!
Fick betyget 5/5 av Englas Showroom.
(Hon har nyansen Naked på bilden)
Läs Englas inlägg om läppglanset Här!
Köp GloGlossCreativemakeup.se!
(Och glöm inte rabattkoden ”Imakeyousmile” och få 10% rabatt!)
DELA
Föregående artikelVinter outfit
Nästa artikelRöd julsminkning
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR