Jag vill egentligen inte ens skriva om komplexet ”lår som går ihop” för jag tycker det är så löjligt och ogrundat.

Att låren nuddar varandra när man står upp beror på hur man är byggd. Det definerar absolut inte hur smal man är, och även om det gjorde det så vem bryr sig? Smal är inte = snygg.

Så länge man inte äter så onyttigt att man verkligen förstör sin kropp så spelar det ingen roll. Jag vet många som är större än mig, men som äter mycket nyttigare – och de är precis lika fina och till och med snyggare än vad jag är!

Läste på en, enligt mig, tönt-blogg att om man ser ut som tjejerna på bilden ovan så är man tjock.
(Dom är smala båda två!!!)
Och om man ser ut som honom på bilden nedan så är man smal.

Vem lägger ens energi på att analysera såhär?
Dessutom skulle hans lår se precis likadana ut om han stod som tjejerna gör.

Ni som tar åt er av dessa ”mätningar” och mår dåligt över att era lår nuddar varandra, skippa tönt-bloggarna och läs Egoinas.se istället.

Eller ställ er bredbent som killen på bilden tills dom inte nuddar varandra längre, och inse att ni inte helller är tjocka!

Mina lår går ihop
och det är jag stolt över!
DELA
Föregående artikelMy Day
Nästa artikelNail Wraps
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR