Jag började morgonen med att visa er före- och efterbild en av våra kunder, och när jag ändå är i farten så tänkte jag passa på att visa er en till bild på en tjusig kund, fast en förvandling som Amir har gjort! :)

Igår hade Amir en kund som hade bokat in lashliner uppe, eller ”eyeliner bas” som vi har börjat kalla det för att det är lite lättare för alla kunder att förstå vad det är. En lashliner är alltså en markering i fransarnas hårbotten, som är så tunn att det i princip inte syns alls när man blundar utan är precis vid fransarna bara.

Hon kom lite tidigt och när jag såg hennes vackra fransar (som dock var helt ljusa) så frågade jag om vi inte skulle färga dom lite snabbt innan bara. Och det ville hon så gärna! Man ska ju inte sminka sig på minst en vecka efter behandlingen, så det är väldigt vanligt att färga och permanenta fransarna innan och det kan man boka in samtidigt. Men dessa fransar var så böjda naturligt att det räckte jättebra med bara färg.

Här är resultatet!

IMG_3524_11111

Fint va? Det här är fotat direkt efter behandlingen, och resultatet kommer bli betydligt mildare så fort tatueringen har läkt.

Jag ska försöka komma ihåg att fota bilder efter läkningen när hon är här för återbesök i mars, så att ni får se slutresultatet också – för det blir ofta ganska stor skillnad om man jämför nytatuerat och efter läkning.

Här är före och efter:

permanent-makeup-före-efter

Fint va? :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here