Igår var jag på ett event med Microsoft Devices och Löwengrip Care & Color på HTL Hotels i Stockholm, supertrevligt!

Märklig blandning med after work, teknik och skönhet, men det var faktiskt en bra kombo! Vi drack drinkar och testade väldoftande skönhetsprodukter från LCC, samtidigt som man fick en personlig genomgång av den nya mobilen Nokia Lumia 930. Jag fick lite ha-begär faktiskt, är inte så teknisk men mobilkameran verkade väldigt bra (bra bloggtelefon) och dessutom finns dom i neonfärger vilket jag älskar! Färg-freak som jag är :)

IMG_1972_111

Superkul att träffa Isabella också då jag tycker att hon är så oerhört inspirerande! Både hennes positiva personlighet men också att hon har lyckats så bra i karriären, så oerhört drivande!

Jag hatar att verka starstrucked, jag blir inte det men det är typ min mardröm att folk ska tro att jag är det, känner mig så löjlig så jag blir nästan tvärtom kring kända personer haha. Men Isabella kom fram och började prata på eget initiativ så det var jätteskönt, då kunde jag vara mig själv utan att skämmas :)

IMG_1966_111

Behöver jag ens berätta att den här smakade fantastiskt? :)

Jag själv såg ut såhär:

sommarkläder

Utan och med jacka. Shortsen och huvjackan är från byher.se!

IMG_1991_111

Goodiebag fick vi också! Jag har ju testat en hel del från LCC förut men det fanns lite nytt i goodiebagen som jag ska testa. Och en ”bärbar mobilladdare” också om jag förstod rätt. Man kan ladda den hemma och sedan ladda telefonen med den var man än är! Supersmart! Ni får ursäkta min katt Madde i bakgrunden ;)

Supermysig kväll var det i alla fall, riktig vardagslyx som skönhetsbloggare! :)

Hoppas ni har en trevlig kväll!

3 KOMMENTARER

  1. är det sant? haha, jag är precis likadan! har nu inte träffat på några kändisar igentligen men jag har så ofta funderat på hur jag skulle reagera om jag såg någon kändis och jag skulle nog inte ens be om en autograf eller selfie med typen för att inte verka som världens screaming teenager (vilket jag troligtvis skulle ångra senare, i alla fall det med bilden!!) :D

  2. Jättekul & drinken ser gigantisk och smarrig ut :-) Jag har aldrig testat något ur LCC men är bra sugen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here