Jag älskar verkligen Let’s Dance, inte för att själva programmet egentligen är i min smak – utan för att det är så himla kul att kolla på alla snygga kläder och sminkningar!

Nästan alltid i TV så är allting så himla medioker, svarta klänningar och bruna sotningar typ, men i Let’s Dance så har man verkligen chansen att bli inspirerad till tusen! Jag håller aldrig tummarna för dom som dansar bäst, jag håller tummarna för dom som är snyggast :)

Förutom ett år…  Jag minns så tydligt säsongen då Laila Bagge var med!

Min dåvarande pojkvän (inte Miska, han är snäll)  sa alltid att Laila var så himla snygg så om han fick chansen att gifta sig med henne så hade han gjort slut med mig direkt. Jag var kanske 14 år då och istället för att inse att det var han som var ett asshole så blev jag avundsjuk och hatisk, och var jätteglad när hon inte vann haha!

laila_bagge_ar_riktigt_ogongodis

ste_lets_dance_2_2922251

Att jag sedan flera år senare skulle sitta på ett möte med henne och börja blogga om smink på hennes hemsida, det hade jag ju aldrig kunnat föreställa mig!

Jag hatar henne inte längre om jag måste understryka det hehe :) Nu blir jag bara inspirerad av snygga människor istället för avundsjuk, och har faktiskt gjort en sminkning inspirerad av henne som ni hittar på Modernmom.se!

Nu ska jag slå mig ner i soffan och njuta av ännu en säsong fylld av glitter och glamour! Antingen på träningscykeln eller i soffan med ett glas vin, har inte bestämt mig än ;)

Ha en supertrevlig fredagskväll underbara ni!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here