Som jag hade förväntat mig så var fredagen grymt lyckad!

Jag hade som sagt fått VIP-biljetter till Let’s Dance som jag, Miska och Nicolin gick på. Och vi fick verkligen  bra service bara för att vi hade vip-bandet runt halsen! Superroligt :)

Bra platser hade vi också, snett bakom juryn och såg allt toppenbra! Om man vet att det är vi så syns vi i TV lite hela tiden, så bra platser hade vi!

Jag är så dålig på att ta bilder till bloggen när jag är ute på grejer, jag njuter av nuet istället hehe. Men några bilder har jag i alla fall att bjuda på:

IMG_0238_111

Dricker lite vin i ”vippen” med mina sötnosar!

Jag gick till baren när vi kom in och skulle ta ett glas vin. ”Ni vet att ni kan gå direkt in i vippen va?” sa han bakom disken. Haha jag trodde vi var där. Lant-lollan :D

IMG_0243_111

Blå klänning med blå sminkning, och matchade Miskas blåa skjorta också! :)

IMG_0247_111
Sminkningen finns på Modern Mom för er som vill se bättre bilder på den :)

Efter programmet så satte vi oss på en bar och snacka skit hela kvällen, det finns så mycket att prata om när man träffas så sällan! Klockan 4 på morgonen var vi hemma i Nicolin på Kungsholmen igen, där vi sov över i hennes fina lägenhet.

Underbar lördag hade jag också, då jag tidsinställt alla inlägg och var helt ledig! Påskfirande hos mormor på landet, med strålande sol, glada barn och god bakis-mat haha. Helt perfekt!

Hoppas ni har haft en lika bra påsk som jag!
Kramar från mig ♥♥♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here