Jag verkligen älskar att göra partysminkningar, mörka, glittriga, intensiva o.s.v, superkul!

Men när jag själv ska ut så handlar det mer om att känna mig snygg och då trivs jag faktiskt allra bäst i ljusa sminkningar, t.ex. bara en ljus skimmerskugga på ögonlocket + ögonvrån, eyeliner med vinge och en färgstark läppfärg till det som livar upp :)

Då känner jag mig som mig själv, samtidigt som det inte alls är en ”tråkig” look på något vis.

Exakt en sådan sminkning gjorde jag i lördags! Min syster Mia hjälpte mig med en snygg frisyr också, och men en smalbenslång, svart klänning + klackar till det så var jag ready to go! :)

IMG_1458_111

Fint va? Känns lite Perrie Edwards-inspirerat!

Läppstiftet är naturligt och ekologiskt, men finns inte i Sverige än. Supersnygg lila färg va? :)  Jag håller på att testa märket för att eventuellt ta in det till Byher.se, men måste testa lite mer först innan jag kan svara på till 100% om jag tar hem det eller inte.

IMG_1457_111 - kopia

IMG_1459_111 IMG_1464_111

Visst var jag snygg? :)

5 KOMMENTARER

  1. Det tråkiga bara med lila läppstift är att tänderna ser gulare ut (inga tips på hur man kan luras så att det inte ser ut så? :) ). Annars är det ju hur fräscht som helst!

    • Ja det är sant, dock har jag ju blekt mina tänder så dom såg nästan lilablå ut istället för det speglades lite haha. Jag kan inte komma på något bra knep så här på rak arm, förutom att inte försöka bry sig för oftast är gula tänder någonting man tänker på själv men andra reflekterar inte över det alls. Annars kanske det är en bra idé att göra en ombréeffekt så att man tänker ännu mindre på tänderna, med lite rosa också kanske som bryter av? :)

  2. Hej!Jag undrar vad du använde för foundation och bas i ansiktet på den bilden.Av vad får du så fin skimmer?Tacksam för svar.

  3. Åh, skulle inte din syster kunna göra lite frisyrtutorialer i bloggen? Bland annat på denna, den var jättefin! :-)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here