Pjuh vilken dag jag har haft idag! :)

Ibland känner man så för att man har haft en super-kreativ dag med massa sminkningar, foto eller event med möhippa på salongen eller liknande, och ibland (som idag) känner jag så för att jag har suttit på stjärten framför datorn och fått så himla mycket företags-jobb gjort!

Igår satt jag hela kvällen och följde upp våra nyckeltal + satte nya för april-juni. Nyckeltal är specifika siffror man mäter och följer upp lite extra, oftast sånna som inte står tydligt i en rapport utan som kräver lite arbete för att få fram.

Och idag började vi dagen med kram-möte (som vi kallar våra personalmöten haha, kram står för konstruktivt, roligt, alla medarbetare) och gick igenom vår gemensamma to-do-list.

Sen sammanställde jag alla nyckeltal i ett nytt dokument som vi tillsammans ska fylla i, kan visa en bild på en del av dokumentet för er som är nyfikna :)

Suddade ut all ”känslig information” även fast ni säkert inte hade förstått så mycket av vår organiserade röra haha :)

Det här är helt enkelt ett dokument med olika nyckeltal som ska börja fyllas i med nya siffror nu 1 april! Det tar tid att pussla ihop, men sen skriver man bara i alla siffror efter varje dag upptill (ni ser nederkanten av dokumentet) och sen räknas allt automatiskt när nere så kan man enkelt läsa av och jämföra. Så när det väl är klart så är det busenkelt! Så kan man t.ex. se hur många % av arbetstiden man har bokningar, hur väl man följer rutiner o.s.v. Väldigt kul faktiskt!

Dokumentet funkar lite som excel, med koder och sånt, men vi jobbar i Quip som är en app där man har gemensamma dokument, to-do-lists, info, chattar och kan tagga varandra i olika nyheter o.s.v. Sjukt smart för företagare, vi har till och med vår budget där i :)

Nu ska jag tacka jobbet för idag, bege mig hemåt och bara vara helt ledig resten av kvällen (svar nej det händer inte varje dag hehe).

Hoppas ni tycker det är intressant med lite inblick i hur jag jobbar med företaget. Det är viktigt med ordning och reda! Både jag, Miska och Annika går igång på det haha!

Puss på er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here