lucka-4

Gillar du ljusa läppar? Lucka nr. 4 i vår julkalender innehåller två stycken läppglans från Paese som ger dina läppar en lyxig glans och en fin ljus ton! Helt underbara :) Det ena är ljust transparent och det andra är heltäckande som ett läppstift.

Personen som vann gårdagens julkalendertävling var Nathalié Eriksdotter Teodorson, grattis! (Maila din adress till info@byher.se ♥) Och idag får en till lyckligt lottad person chansen att vinna, och det är alltså Paese Balm Lipgloss i nyansen 621 samt Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 901 som kan bli dina!

Paese Manifesto Liquid Lipstick är heltäckande läppglans (flytande läppstift som Paese kallar det) och formulan är baserad på återfuktande oljor samt Vitamin A, E and C som vårdar huden. Så det är perfekt för vintertorra läppar. I dagens lucka hittar ni nyansen 901 som är den ljusaste färgen, här ser ni färgkartan över alla nyanser:

paese-manifesto-liquid-lipstick-kopia

Fina eller hur? :)

Paese Balm Lipgloss som är det andra glanset i lucka nr. 4 ger en diskret färg till läpparna, och är ett otroligt återfuktande läppglans. Ett läppbalsam i läppglansform kan man till och med säga!

♥ Vårdande läppglans som är rik på aktiva ingredienser
♥ Återfuktar och regenererar torra och känsliga läppar
♥ Ger läpparna en fin glans
♥ Krämig och mjuk konsistens som inte känns klibbig

Aktiva ingredienser:
Meadowfoam oil – innehåller vitamin A och E och en unik fettsyrasammansättning. Återfuktar och mjukar upp huden. Absorberas snabbt av huden och skyddar mot transepidermal water escape (TEWL – huden blir torr p.g.a. att vatten försvinner ut ur kroppen via huden)
Kakaosmör – Återfuktar och regenererar huden, och tack vare oljesyra gör den läpparna slätare och förbättrar hudtonen. Kakakosmör innehåller naturliga antioxidanter och vitaminer, kalium, magnesium, kalcium och järn
Stabil form av ricinolja – En av de mest glänsande oljor, förhindrar fuktförlust från huden
Vitamin C och E – Naturlig antioxidanter

IMG_8855_111

Hur ljust Paese Balm Lipgloss blir beror på din egen läppfärg :)

Så här tävlar du:
♥ Gilla Creative Makeup By Her på Facebook
♥ Tagga en vän i statusen ”Lucka 4”
♥ Du har då chansen att vinna detta kit med två ljusa läppglans från Paese!

Det är okej att tagga flera vänner :)

Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here