Jag har redan tjuvstartat denna recension då jag inte kunde låta bli att skriva hur mycket jag gillar Lumenes nya body scrub!

Men nu efter att ha använt hela serien ett tag så tänkte jag ge hela min recension, då produkterna börjar säljas på Kicks och Åhléns nu i januari :)

Det är Lumenes nya hudvårdserie jag pratar om, som heter Artic Spa och innehåller extrakt från växten tuvull. Tuvull växer i ganska hårda förhållandet, och bildar därför socker, starka antioxidanter och mineraler för att överleva. Ämnena återfuktar, skyddar och ger näring till huden.

Först och främst älskar jag förpackningarna, stilrena och diskreta utan att vara tråkiga. Absolut någonting som får stå framme på badrumshyllan och passar de flesta.

Ett till stort plus för doften på alla produkter, fräscht och gott men inte för parfymigt eller sött, utan mer feminin och lyxig! Alla produkter känns faktiskt lite mer åt det lyxiga hållet tycker jag :) (Jag är ju i och för sig inget rikemansbarn)

Här kommer en närmare beskrivning samt recension av alla produkter:

Body Lotion, 99kr:
Lumenes lotion går snabbt in i huden som känns len och skön efteråt. Jag brukar smörja in hela kroppen förutom dekolletaget där jag använder min ansiktsvård. Det går bra att klä på sig igen nästan direkt efter då det inte blir kvar någon kladdig känsla.’

Hjälpande ämnen:

Sheasmör – vårdar och mjukgör huden, innehåller linolensyror och växtsteroler, samt har en infektionshämmande effekt.
Avokadoolja – innehåller vitaminer som främjar hudens välbefinnande, fytosteroider samt palmitoelinsyra. Utmärkt återfuktande effekt. Fyllig konsistens som breder ut sig väl.
Rapsolja – lugnar huden, skyddar mot yttre skadliga faktorer. innehåller naturlig E-vitamin och ovanliga växtsteroler. Kliniska studier har visat att rapsolja har en lika lugnande effekt på huden som hydrokortison.

Body Butter, 119kr:
Body Buttern är underbar på mina vintertorra smalben! Jag märker stor skillnad, och det brukar jag annars bara göra med väldigt feta produkter som knappt vill gå in i huden. Body buttern torkar inte direkt men ändå relativt snabbt jämfört med andra feta krämer.

Hjälpande ämnen:

Sheasmör – vårdar och mjukgör huden, innehåller linolensyror och växtsteroler. har en infektionshämmande effekt.
Mandelolja – mjukgör huden.
Panthenol (B-vitaminderivat) återfuktar, håller huden elastisk och mjuk.

Body Scrub, 119kr:
Det är få kroppspeelingar som verkligen skrubbar huden, alla har antingen för grova och/eller för få korn. Denna är perfekt!

Hjälpande ämnen:

Mandelolja – ger huden näring och gör den mjuk.
Avokadoolja – innehåller vitaminer som främjar hudens välbefinnande, fytosteroider samt palmitoelinsyra. Utmärkt återfuktande effekt. Fyllig konsistens som breder ut sig väl.

Shower Cream, 99kr:
Duschkrämen är också bra och löddrar lagom mycket!

Hjälpande ämnen:

Återfuktande och vårdande mikroemulsion ger duschgelen en mjuk känsla, samt Glycerin som också återfuktar huden.

 

Med andra ord, jag rekommenderar dessa produkter starkt!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here