Lumene har lanserat en ny eyeliner, Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof, som är en flytande och vattenfast ”dip liner” med en lång och smal gummi-applikator.

Den är vattenfast och sitter verkligen megabra! Jag har gjort både gnuggtest och vattentest på handen och den tål extremt mycket. Verkligen en bra eyeliner om man har problem med att få den att hålla! Dessutom torkar den snabbt vilket är viktigt, så att den inte kladdar av sig när man blinkar direkt efter applicering.

lumene-blueberry-intense-liner--waterproof

Eyelinern blir kolsvart på huden och den smala applikatorn är hyfsat enkel att jobba med. Det är alltid lite bökigt med dip-eyeliners tycker jag, då det krävs väldigt mycket precision för att få den skarp och snygg. Denna var lättare än många dip liners, då den är så smal och ändå ganska mjuk, det krävs lite teknik ändå men när man väl har fått till det så blir resultatet vrålsnyggt!

Att kladda eyeliner på fransarna är dock lätt hänt, eftersom en stor del av skaftet är nere i eyelinerhylsan om får eyeliner på sig. Man får vara lite försiktig, men det var i alla fall lätt att ta bort från fransarna om man såg det innan det torkade.

Det enda negativa är att den blir ganska torr när den torkar, vilket kanske är anledningen till att den håller på bra i och för sig. Det är ingenting som känns eller egentligen syns, men det blir lite som en torr ”kaka” på fransraden faktiskt.

Lumene-Blueberry-Intense-Liner-Waterproof-recension-bilder

 

Eyelinern innehåller fröolja från arktiska blåbär som tillför näring och vårdar den tunna huden runt ögat.

Det var även den jag hade i gårdagens sminkning!

Kan verkligen rekommenderas!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here